Belsimpel

Had een USB-C kabel nodig en had daar haast bij. Mede op basis daarvan bij Belsimpel besteld, want die kon direct leveren. Bestellen ging makkelijk en website is overzichtelijk. Vroeg in de middag rond 13:00 besteld, dus ruim voor de tijd (voor 23:30 volgende dag in huis) dat het de volgende dag bezorgd zou worden. Dat is helaas niet gebeurd, kreeg het product pas na 3 dagen.

Bestelling kwam te laat aan. Zou de volgende dag zijn, maar kwam pas 3 dagen later aan. Verpakt in een bubbeltjes envelop, die was licht beschadigd geraakt tijdens transport.

Na 2 dagen in de avond bericht naar klantenservice gestuurd. Kreeg wel de volgende ochtend wel een reactie, dus snelheid was ok en de mail was vriendelijk, maar ze vroegen mij in totaal 5 dagen te wachten. En daarna zouden ze mij verder helpen als het niet is aangekomen.

Update:
Op 26 april had Belsimpel mij via een DM op Tweakers contact met mij opgenomen. Om het probleem op te lossen. Ik had gereageerd dat ik inmiddels de bestelling binnen was en daarmee het probleem was 'opgelost'.

Op 2 mei kreeg ik nog een DM van Belsimpel dat ze ondanks dat ik mijn bestelling had ontvangen ze mij een tegemoetkoming wilde aanbieden, als ik mijn bestelnummer door zou geven. Ik had niet gevraagd om een compensatie en had dat ook niet verwacht, en mijn review was ook niet zo negatief, dacht ik. Ik vond dit wel een mooi gebaar en had besloten mijn bestelnummer door te geven.

Op 4 mei werd ik gebeld door Belsimpel. Ze boden mij een voucher aan ter waarde van mijn bestelling, die ook 3 jaar geldig zou zijn in dezelfde categorie (accessoires) als mijn bestelling. Ik waardeer dit van Belsimpel. Ik heb hierom de score van de klantenservice van 3 ster naar 4 ster gezet.

Dit neemt alleen niet helemaal weg dat de bestelling toch te laat aankwam, wat mij toch wat vervelend uitkwam. Vandaar dat ik wel heb besloten de overige scores te laten zoals die oorspronkelijk waren.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops