AlgemeenIk heb vaker wat besteld bij Megekko. Elke keer weer verbaasd door hun service en levertijden. Ik had vrijdag mijn oortjes kapot gemaakt, en moest weer nieuwe hebben. Ik had dus via Tweakers gekeken naar nieuwe oortjes, en kwam al snel uit op de Apple Earpods. Bij Megekko was de prijs aantrekkelijk. Ook wist ik van de goede service en levertijden door eerdere bestellingen hier, die goed netjes en snel geleverd werden. Dit was wederom het geval met de oortjes. Vrijdagmiddag besteld, en zaterdagmorgen al binnen! De oortjes waren netjes verpakt, en er was voor gezorgd dat ze niet kapot konden gaan bij de verzending. De oortjes kwamen aan zonder defecten of schrammen. Kortom, de service en levertijden van Megekko zijn simpelweg uitstekend. Over de klantenservice kan ik niet veel zeggen, omdat ik die gelukkig niet nodig was. Wel vond ik de mailtjes die ik kreeg met de status van mijn bestelling erg prettig.
VerzendingDe levering van gekochte producten was erg snel. Ook kwam alles heel en netjes aan, zonder enige defecten of schrammen. Erg netjes. Ook de verpakking goed, en goed opgevult, om te voorkomen dat er dingen kapot gaan. Uitstekende verzending eigenlijk. Ook fijn om een track en trace code bij alles te krijgen, dat zie je tegenwoordig namelijk ook niet overal meer.