AlgemeenIkzelf ben ook al diverse dagen aan het wachten op antwoord. Ik voel mij helemaal niet prettig bij het zaken doen met Paradigit. Ik zou graag willen weten waar dit aan ligt.
Heb met 5 bedrijven zaken gedaan en allemaal positief mail verkeer gehad, behalve Paradigit.
Soms heb je snel onderdelen nodig. Hier schieten ze enorm tekort naar mijn mening.
Jammer maar helaas... kleine kans dat ik in de toekomst nog wat bestel hier. Ook al is de prijs goed ik zou 2x nadenken voordat ik een bestelling bij Paradigit plaats. Hier mag een flinke verbetering te pas komen.
*Update woensdag 20april: gelukkig contact gekregen en groen licht gegeven voor een vervangend onderdeel. Ik wacht weer af.
*donderdag 21 april wederom geen reactie op 2 emails.
Verzending was snel. Maar het product had een defect bij aankomst. Het is de afhandeling daarna die plaatsvind en zeer slecht is.
KlantenserviceIk heb goede onderdelen nodig om mijn bedrijf goed lopend te houden. En afspraken na te komen met klanten. Al ruim 3 a 4 werkdagen geen reactie op diverse mailtjes.
Beste JTM Video,
Vervelend om te lezen dat u na enkele dagen nog geen reactie heeft mogen ontvangen. Zojuist heb ik mijn collega gevraagd om u zo spoedig mogelijk een bericht te sturen. Zodat u in ieder geval zo goed als mogelijk op de hoogte wordt gehouden van de status van uw vraag.
In de reactie op uw bericht in het ticket zal mijn collega u daarom op de hoogte gaan houden.
Excuses voor het ongemak, we gaan er nogmaals gelijk mee aan de slag!
Zodra wij meer duidelijkheid hebben hoort u het van ons!
Rob^
Team Paradigit