Megekko

Ik had o.a. werkgeheugen en een videokaart besteld. De volgende ochtend bedacht ik mij dat ik toch andere werkgeheugen zou willen hebben (meer capaciteit). Hierop heb ik gemaild en snel een antwoordt gehad dat zij de order zullen aanpassen. Daarnaast gaven zij aan de videokaart een levertijd heeft met meer dan 10 dagen (werd ook al zo op de website vermeldt). Zij hebben mij geadviseerd om een andere te kiezen met een bekende levertijd. Hiervoor een andere keuze gemaakt en ook hierop is de bestelling aangepast. Ik heb zo een service van een klantenservice nooit eerder meegemaakt, dus een duim omhoog voor de afhandeling van de order. De meeste klantenservices zullen gezegd hebben: Als de spullen binnen zijn, dan retour sturen en vervolgens opnieuw een bestelling plaatsen. Megekko behandeld de klant echt als koning. Ik raad hun dan ook aan een ieder aan. Goed geprijsd en geweldige service. Wat wil je nog meer.

Omdat op de videokaart een levertijd stond van 3 dagen heeft de klantenservice de order in 2 leveringen verstuurd. Wat op voorraad was, kwam de volgende dag binnen en de videokaart werd op de afgesproken datum geleverd

Reageren snel en denken mee met de klant. Zij zijn niet beroerd om de order aan te passen als een klant zich bedenkt. Zie verhaal hierboven bij de toelichting. Geweldige klantenservice

Scorekaart voor Megekko