AlgemeenVorig jaar een LG C1 Oled 48 inch voor mijzelf aangeschaft bij Hofma Beeld en Geluid met een prachtige korting. Opnieuw dit jaar voor een vriend met Hofma contact opgenomen of ze de LG C2 42 inch al binnen hebben, en waarop Hofma hem een enorme korting heeft aangeboden (van €1.599 naar €1.099). Gisteren hebben we (ik en die vriend) de 42 inch bij hem thuis ontvangen en goed uitgeprobeerd. Wat is OLED een mooi beeld. Dus als klant van Hofma enorm tevreden met het product, maar vooral ook met de mooie prijs, en het enorm prettige contact telefonisch.
Het is duidelijk dat Hofma de klant graag een prettige kijkervaring gunt en ze mij en die vriend als klanten graag daarmee willen helpen. Mijn lof hebben ze, en de volgende persoon die een TV nodig heeft zal ik ook zeker doorsturen naar Hofma Beeld en Geluid.
Vanaf de dag van betaling en verzending tot het moment van ontvangen was de tv binnen in totaal 2 dagen. Netjes met PostNL verstuurd.
KlantenserviceIk heb meermaals contact gehad met Hofma Beeld en Geluid en ik merk dat degene aan de telefoon erg enthousiast is over hun producten. Daarnaast ervaar ik het contact als prettig, er wordt goed meegedacht en willen ze vooral mij als klant gelukkig maken met een mooie tv. Bij vragen kreeg ik duidelijk antwoord en ervaarde ik geen problemen.