Megekko

Ondertussen heb ik meerdere keren bij Megekko besteld en onlangs een grotere bestelling om een nieuwe pc samen te stellen. De website is overzichtelijk en netjes vormgegeven. Wanneer je een product aanklikt krijg je meteen een overzicht met de belangrijkste specificaties en ook de gedetailleerde specificaties staan er direct onder. Naast een stuk gemak in het bestelproces, is het aanbod groot en ook alles voldoende op voorraad.

Maar voor de meeste kopers misschien wel het belangrijkst: de prijzen zijn erg scherp. Met de huidige oververhitte markt, inflatie, en hoge energiekosten biedt Megekko - volgens Tweakers Pricewatch; en die geloven we natuurlijk ;) - de goedkoopste prijs aan op veel producten. Op twee onderdelen na van mijn bestelling waren zij het goedkoopst van alle winkels (deze waren in de aanbieding bij een ander).

Top winkel dus!

In de middag heb ik mijn bestelling geplaatst en de dag erna kwam alles netjes op tijd binnen; net zoals alle andere keren dat ik bij hen heb besteld. De pakketten waren goed en stevig verpakt en zagen er met de typerende Megekko tape netjes uit.

Scorekaart voor Megekko