AlgemeenDOA ontvangen en evengoed moeten betalen voor retourzending. De helpdesk zegt op de site binnen 2 uur te reageren maar ik heb drie maanden lang iedere keer twee dagen tot een week moeten wachten op antwoord. Ook moest ik zelf achter de broek van LG aan aangezien mijn monitor kwijt was bij de reparatie, Megekko ondernam hierin geen actie of verantwoordelijkheid. Nu wel mijn geld terug van het product, maar de 20 euro verzendkosten heen en weer zelf mogen betalen (voor niets dus).
VerzendingEen dag na bestelling had ik de defecte monitor ontvangen, dat was goed, maar retourverzending moet je dus zelf betalen.
KlantenserviceZe geven antwoord maar ondernamen geen actie. Ook duurde het antwoord vaak te lang naar mijn mening, zeker aangezien ze toch niets deden voor mijn gevoel behalve misschien een mailtje naar LG sturen. Bij vraag naar bewijs zodat ik eventueel de verzekering kon inlichten (het duurde drie maanden en de monitor was kwijt, het leek er op dat ik geen geld terug zou krijgen) kreeg ik een mail waarin ze eigenlijk niets zeiden behalve dat ik meer geduld moest hebben.