Informatique

Ik zocht een mechanisch toetsenbord, omdat ik dat fijn vind typen voor mijn werk. Mijn keuze was gevallen op de Logitech G513. Uit de Pricewatch kwam Informatique voor mij als beste uit de bus. Het toetsenbord was bij hen op voorraad, direct leverbaar en voor een goede prijs (149 euro) te koop.

Het toetsenbord was netjes verpakt en in 1 werkdag geleverd.

Na iets meer dan een jaar dit toetsenbord in gebruik te hebben, blijft de W-toets aan mijn vinger plakken (anders gezegd, laat deze los van het toetsenbord). Voor een A-merk toetsenbord van deze prijs verwacht je een nette aftersales afhandeling van Informatique, maar het tegenovergestelde is helaas waar. Informatique vraagt mij het hele toetsenbord op te sturen (een uitleg of reden hiervoor krijg ik niet, dus waarom dan?), terwijl het opsturen van een vervangende keycap het probleem compleet opgelost kan hebben. Vervolgens stuurt Informatique mij dan maar door naar Logitech. Daar ben ik geen klant voor bij Informatique. Ik ben nu in contact met Logitech, het ziet er naar uit dat zij na 1x contact kosteloos een nieuwe keycap op gaan sturen. Jammer dat Informatique op deze manier (geen?) after sales support levert.

Beste Sonic1986,

Het is absoluut niet onze intentie om jou niet van een goede service te voorzien. De reden waarom onze support afdeling vroeg om het complete product retour te sturen is waarschijnlijk om na te gaan of de cap het probleem oplost of dat er iets met het bevestigingspunt op het toetsenbord is. Over het algemeen ruilen wij dan direct het gehele toetsenbord om voor een nieuw exemplaar. Onze excuses als dit niet duidelijk is verwoord en als er nog ondersteuning nodig is, wil ik je vragen om een bericht te sturen naar klacht@informatique.nl met je klantgegevens. Dan pakken we dit direct op.

Informatique klantenservice

Scorekaart voor Informatique