AlgemeenMijn zoon heeft enkele dagen geleden een moederbord MSi Z690 , intel CPU, Geheugen 16mb DDR4 en een kast gekocht bij Informatique(een goed aangeschreven Firma zou je denken)
Hij wilde dit laten assembleren, echter beweerde de verkoper dat dit 14 dagen zou duren en dat de videokaart persé nodig was.
Ik(zijn Pa) heb toen aangeboden dat ik het wel zou assembleren(ik heb dit vaker gedaan, maar ben geen liefhebber daarvan), echter zat er geen enkele duidelijke beschrijving bij wat hoort aangesloten op het moederbord.
Maar daar hebben wij internet voor, dus zo gezegd zo gedaan.
Van beide beweringen van de verkoper geloof ik niets, temeer dat niet zijn videokaart nodig is.
Informatique heeft heus wel iets liggen wat even op proef kan draaien om te zien dat de gekochte apparatuur werkt.
Dan nog dat dit 14 dagen kan duren, dat is wel erg vreemd(dan zouden zij niet veel verkopen met deze duur)
Uiteindelijk alles gemonteerd maar Pc startte niet op.
Vandaag(11-3-2021) heeft mijn zoon de Pc naar Informatique in Berkel gebracht en keek men hem wél na, men kwam tot de conclusie dat het moederbord defect was.
Er zou te hard gedrukt zijn op de plek van de CPU.
Apart want de CPU werkt, deze is dus niet defect.
Afin, ruim 300 euro verder is zijn Pc nu wel geassembleerd en nu in 1 dag!
Ik heb hier een nare smaak van in de mond, en het gevoel dat mijn zoon een "Poot is uitgerukt".
Wie zegt dat mijn zoon geen defect moederbord heeft meegekregen?
Advies; laat je niet met een kluitje het riet insturen als je veel geld betaald voor een systeem.
Laat assembleren, want anders ben je ook(al denk je dat het een betrouwbaar bedrijf is) bij INFORMATIQUE het haasje
Ik ga dit zeker vermelden op diverse reviewsites als mijn zoon geen tegemoetkoming gaat krijgen.
Informatique heeft deze zaak heel mooi opgelost, door het defecte Mobo te vergoeden. De 14 dagen assemblage tijd was incorrect aangegeven men heeft daar schikkelijk naar gehandeld.
Dank.
Dit geeft mijn vertrouwen in Informatique weer terug.
Beste depikkebaas,
Zoals vanochtend telefonisch met je besproken is er duidelijk een miscommunicatie ontstaan vanuit onze verkoopafdeling en we gaan ervoor zorgen dat de klacht naar tevredenheid wordt opgelost.
Informatique klantenservice