Azerty

Voor mij was Azerty een totaal onbekende winkel toen ik op zoek ging naar een monitor standaard. Op andere sites heb ik me georiënteerd, maar waren net de juiste filters niet aanwezig, en dus moest ik pagina's lang scrollen om uiteindelijk alsnog niet te vinden wat ik zocht. Vanaf het moment dat ik de pagina van Azerty opende, had ik binnen no time gevonden wat ik zocht. En daar kwam nog eens bij dat de prijs beduidend lager lag dan bij de concurrentie: bijna 15%. De afhandeling van de bestelling en het uiteindelijk leveren van het product ging vlekkeloos en snel, zoals je tegenwoordig zou mogen verwachten, maar waar niet alle webshops aan voldoen. Aangezien we op kantoor een flink thuiswerk plekken automatisering aan het doorvoeren zijn, heb ik mijn ervaring met Azerty gedeeld met mijn collega's. De volgende bestelling is in de tussentijd al geplaatst, begrijpelijk.

Kortom: duidelijke site, sterk concurrerende prijs , nette service en juiste afhandeling zonder opdringerig te zijn of meer van de klant te verwachten. Juist dat maakt vaak dat mensen blijven!

Snel besteld, geen verzendkosten, de volgende dag in huis, en, heel belangrijk zoals al gezegd: geen verdere verwachtingen inzake nieuwsbrieven of overvloedige reclames. Snel, netjes, op tijd. Fijn.

Bij een eerste bestelling van de website geen klantenservice nodig gehad; dat is ook service!

Scorekaart voor Azerty