EP.nl

Na wat uitzoekwerk hebben wij uiteindelijk de keuze gemaakt om een nieuwe LG oled tv te kopen via EP.nl.
De tv was makkelijk te vinden op de website.
Alle informatie over de tv staat ook er ook duidelijk bij.
Bij het bestellen via de website hadden wij de keuze om te laten bezorgen of om zelf af te halen in de winkel.
Hierbij stond ook netjes vermeld welke EP winkels voorraad hebben.
Uiteindelijk hebben wij de keuze gemaakt om direct af te halen in de EP winkel in IJsselstein.

---

Tv hebben wij zelf opgehaald in de EP winkel in IJsselstein. De winkel is makkelijk met de auto te bereiken. Je kunt zelfs even snel voor de deur parkeren. De winkelmedewerkers hebben de tv netjes voor ons in de auto gezet en nog wat advies gegeven hoe wij de tv het beste kunnen vervoeren.

Bij het bestellen via EP.nl kregen wij netjes een duidelijke bevestiging van onze bestelling. Hierna zijn wij direct naar de winkel gereden om de tv op te halen. In de winkel stond de tv al klaar voor ons. De verkoper in de winkel heeft ons in de winkel nog even een korte demonstratie en uitleg gegeven over de tv. Dat was echt helemaal top en gaf ons ook direct het gevoel dat wij de juiste tv hadden gekocht.

Scorekaart voor EP.nl