Kamera Express

Met Black Friday een monitor besteld. Wegens COVID etc had hij een lange levertijd. Na 3 maanden wachten kwam hij eindelijk weer in verschillende webshops, maar annuleert K-E de order, omdat hij schijnbaar opeens niet meer leverbaar is. Nu heb ik de monitor elders voor een meerprijs moeten aanschaffen, omdat K-E hun afspraak niet nakomt. En de monitor wordt overigens op moment van schrijven (en 2 dagen na annulering) nog steeds op hun Duitse Website aangeboden. (waar ik hem ook had besteld, omdat hij voor mijn vriendin in Duitsland was).

Met Black Friday een LG monitor besteld, die geruime tijd overal was uitverkocht (COVID + run op monitors= Lange levertijden - snap ik), maar de keren dat ik om een levertijd vroeg, werd mijn levertijd telkens met zo'n 2 weken vooruitgeschoven, of kreeg te horen dat ze het nog niet wisten.

Nadat ik de monitor de ene week op Duitse webshops weer online zag komen, en een week later in Nederlandse webshops, heb ik nog maar een keer gebeld wanneer ik mijn scherm zou krijgen. Ik moest er toen blijkbaar nog even 2 weken op wachten. Diezelfde dag heb ik de monitor elders besteld (voor een meerprijs), en terwijl ik een email met daarin mijn annulering en ongenoegen (leg ik zo uit) aan het schrijven was, kreeg ik een email van K-E binnen dat de levering van het scherm niet meer mogelijk was en daarom geannuleerd werd....

Dus na 3 maanden wachten, komt het scherm eindelijk weer op de markt, maar annuleert K-E hem, omdat ze hem niet meer geleverd krijgen? Die snap ik niet helemaal.
Als de communicatie vanuit K-E goed was, dan had ik hier nog begrip voor kunnen hebben getoond. Maar niet alleen kreeg ik na verloop van tijd gewoon helemaal geen respons meer op mijn emails, en moest ik gaan bellen, maar staat ook op het moment van schrijven (1-3-2022), de monitor nog op de Duitse website van K-E, waar ik destijds ook de monitor besteld heb, omdat hij voor mijn vriendin is die in Duitsland woont.

Ik heb vanuit K-E geen reactie gekregen, behalve een bevestiging van mijn annulering en terugstorting (dat gelukkig dan wel snel ging), maar als klant heb ik gewoon gemerkt dat ik er totaal niet toe doe.

Beste Mark, hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat de bestelling op deze manier is verlopen. Onze excuses hiervoor! Wij zoeken dan ook graag voor je uit hoe dit heeft kunnen gebeuren en hoe wij jou hierin tegemoet kunnen komen. Helaas kunnen wij via dit platform geen ordergegevens inzien. Zou je deze aan ons door willen geven via reviews@kamera-express.nl? Wij zullen vanuit daar het contact voortzetten.

Scorekaart voor Kamera Express