Coolblue.nl

Geweldige winkel. Ruime keus, en erg prettige website en app. Soms zijn ze een tikkeltje duurder, maar de geweldige service en 30 dagen omruil garantie maken dat helemaal goed. In dit geval nooit meer een mediamarkt of bcc meer voor mij. Waarom dan geen 5 sterren? Lees dan even verder

Verzending is altijd perfect. Hier natuurlijk ook credits voor PostNL. Bijna altijd alles op tijd.

Tja, de klantenservice. Er zijn klantenservice medewerkers die wil ik geen 10 geven, maar een 12. Er zijn er ook die de boel volledig verzieken en een 1 krijgen. Je kent het wel, met zet je even in de wacht, verbinding verbreekt, en je wordt niet terug gebeld. Soms krijg je een medewerker die volledig ongeïnteresseerd klikt, en nergens zin in heeft. Ene Coolblue, investeer een beetje in kortere wachttijden.

One more thing.

Een van m’n laatste keren wel een vervelende ervaring gehad.
Ik kocht een combi magnetron. Coolblue is voor het ophalen van de oude ook verantwoordelijk. Toch, de nieuwe werd door PostNL geleverd, en niet door Coolblue. De bedoeling is dan dat je de oude (30kg wegende magnetron) zelf even inpakt, en aan de PostNL mee geeft. Dit is dus niet haalbaar. Zo sterke doos hebt je niet even voor handen. Maar denk ook eens aan onze oudjes.
Ps: deze info heb ik al gedeeld met Coolblue. Geen idee of ze hier wat aan gaan doen.

Scorekaart voor Coolblue.nl