AlgemeenGoede prijzen, redelijke keus. Dit moet minimaal 15 woorden zijn om op plaatsen te mogen klikken.
VerzendingTerugsturen van een verkeerd geleverd product moet je zelf voorschieten.
KlantenserviceAlleen per mail te bereiken, en alleen tijdens kantoortijden. Als iets niet duidelijk is of je hebt een aanvullende vraag ben je weer een dag verder. Als dat een weekend is ben je 3 dagen verder. Alles bij elkaar een week, in mijn geval.
In eerste instantie werd het probleem niet herkend.(8 Gb besteld, Windows en Speccy geven 6 Gb aan. 2Gb wordt gebruikt voor videogeheugen. Dat schijnt tegenwoordig normaal te zijn.) Tweakers wisten mij dat meteen te vertellen, Megekko pas nadat ik de laptop teruggestuurd had.,
Hierdoor voor niks de laptop teruggestuurd, want de volgende had hetzelfde "euvel", maar nu met uitleg.
Gevraagd of ze mij dan dezelfde laptop konden sturen, maar dat zij dan tegen betaling er extra geheugen in konden zetten, maar dat kon niet.
Zelf extra geheugen besteld om het zelf te plaatsen om het probleem op te lossen, maar daar moest nog een keer verzendkosten betaald worden.