AlgemeenLeveringen vaak te laat en klantenservice is matig. Ook heeft elk artikel op Coolblue zo ongeveer 4 of meer sterren, dezelfde artikelen hebben bij andere webshops 2 of 3 sterren. Ik krijg ook geen uitnodiging om een review te schrijven over een product dat ik retourneer het omdat ik er niet niet blij mee ben. Die uitnodiging krijg ik wel als ik niets retourneer.
VerzendingDe beloofde volgende dag in huis wordt te vaak niet gehaald. Ik bestel vrijdag, door problemen bij postnl krijg ik het pakket dinsdag. Diezelfde post nl komt een pakket dat ik op zondag bij bol bestel netjes op maandag leveren. Dit soort dingen gebeuren te vaak bij Coolblue.
KlantenserviceSlechte kennis van zaken en vaak veel gedoe. Hangt er heel erg vanaf wie je aan de telefoon hebt. Ook al een aantal keren iets terug gestuurd voor reparatie en dan kreeg ik het kapot weer thuis. Andere keren aangegeven dat iets kapot was en kreeg ik gelijk een nieuwe. Voelt erg willekeurig. Daarnaast is er weinig flexibiliteit, heb het idee te maken te hebben met een bureaucratische regels zijn regels organisatie.