Max ICT B.V.

Beste Rickmans79,

Bedankt voor het delen van je shopervaring op Tweakers.
Ik lees in je review verschillende punten terug waarover je klachten hebt, waarvan ik er enkele zal uitlichten.

Het klopt dat je een bestelling hebt geplaatst waarbij wij het product doorbestellen voor je bij onze leverancier. Wanneer items direct in onze eigen voorraad beschikbaar zijn, laten we dit op onze website direct zien en kunnen deze producten ook direct geleverd of afgehaald worden. Andere items kunnen een langere levertijd hebben, zoals bij jouw order het geval was.
Mocht je hierover vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd met ons contact opnemen per telefoon en per e-mail. We betreuren het dat je aan telefoon niet op een nette manier te woord bent gestaan, waarvoor mijn excuses.

Over de behandeling en afhandeling van je vermiste zending (in dit geval een pakket dat was ingescand bij de vervoerder, maar op het depot is zoekgeraakt) kan ik kort zijn: dit hebben we niet goed gedaan.
Momenteel neemt GLS enorm veel tijd in beslag voor de behandeling en afwikkeling van vermiste of beschadigde pakketten. We proberen onze klanten, waar we veel zekerheid hebben over de uitkomst van zulke onderzoeken, zo snel mogelijk te helpen. In jouw geval is dit niet goed gegaan omdat het om een pakket ging waarvan de aflevering ieder moment zou kunnen plaatsvinden (vaak zijn deze pakketten niet kwijtgeraakt, maar misplaatst en duiken deze snel weer op).
GLS beloofde ons keer op keer een snelle afwikkeling, waardoor ook wij deze verwachting naar jou naar voren bleven schuiven. We hadden dit sneller en directer voor je kunnen oplossen, mijn excuses dat je hierop zo lang hebt moeten wachten.

Het is inmiddels voor je opgelost met een terugbetaling van je aankoopbedrag zoals je had gevraagd (en zelfs nu heeft GLS nog altijd het onderzoek niet afgerond). Ook hebben we afgelopen vrijdag telefonisch contact met je gehad om de case met je door te spreken. Hopelijk kunnen we hiermee, ondanks dat we er te lang over hebben gedaan, toch met een goed gevoel voor jou de case achter ons laten. We zien je graag nog een keer terug bij ons en zullen dan nét dat beetje extra doen om jou te laten merken dat we jou als klant absoluut waarderen!

Max ICT Webcare - Sofie

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops