Azerty

Op aanraden van een vriend mijn nieuwe pc besteld bij Azerty. De website is heel overzichtelijk en het bestelproces loop je zo door. Alle producten zijn voorzien van uitgebreide omschrijving en specificaties en er is genoeg advies in te winnen. Genoeg betaalmogelijkheden ook, niks op aan te merken.

Zelf ben ik alles op gaan halen in de winkel in Raalte, omdat ik de bezorgdiensten niet helemaal vertrouw met 2000+ euro aan dure apparatuur en toch de tijd had. Na bijna 1,5 uur in de auto kwam ik daar aan bij een vriendelijke medewerker en kreeg ik mijn spullen mee. In de auto even gecheckt en.. ik miste mijn kast. Toch maar even terug naar binnen dan. De medewerker en ik hebben er gelukkig goed om kunnen lachen. Ik vroeg of er ook koelpasta bij de cpu koeler zat die ik gekocht had en kreeg een andere (betere) pasta gratis erbij. De vriendelijke medewerker hielp nog even bij het tillen van de zware case naar mijn auto, top service.

Scorekaart voor Azerty