AlgemeenNaar aanleiding van wat andere mensen hier op tweakers toch Azerty nog een kans gegeven. Mijn laatste orders zijn allemaal niet goed verlopen (op voorraad bij leverancier en daarna ineens niet meer en dan heel erg lang wachten). Maar ook deze keer is het weer niet goed.
De webshop zal straks vast reageren met "we kunnen geen informatie zienndus mail ons even met de info" maar dat kunnen ze wel. Ze willen het gewoon niets doen maar het wel laten lijkennalsof ze helpen.
Voor mij niet weer Azerty.
Verzending is te laat. Mij was verzekerd via de telefoon dat ik vandaag mijn pakketje (een cadeau voor een verjaardag) binnen zou krijgen. Is dus niet gebeurd. Geen verjaardagscadeau voor mijn moeder vandaag.
KlantenserviceHeel erg simpel. Ze doen beloftes en komen die dan niet na, en nemen hun verantwoorderlijkheid daar niet voor.
Goedemorgen,
Bedankt voor het achterlaten van een review.
Om mee te kijken met de bestelling zou ik graag vernemen of je deze gegevens op de mail kan zetten naar feedback@azerty.nl.
Vanuit hier kan ik de situatie inlezen en kom ik hier zo spoedig mogelijk op terug.
Michiel
Azerty Klantenservice