AlgemeenSupernetjes. Goed verpakt en zelfs na 30 dagen zorgvuldig omgegaan met retourrecht, tegen een meer dan schappelijk bedrag.
VerzendingAlternate pakt de spullen goed en snel in. Het was er meteen de volgende dag.
KlantenserviceSupernetjes. Na bijna een maand een externe geluidskaart te hebben uitgeprobeerd heb ik lang getwijfeld of ik er echt mee door wou. Liever niet, maar terugsturen na 29 dagen vond ik ook weer zo wat. Want retourrecht of niet: gekocht is gekocht, zegt een stemmetje in mijn hoofd.
Alternate.nl stelt daar redelijkerwijs tegenover dat ze klanten korten op hun retourbedrag als het product overduidelijk met gebruikssporen terugkomt. Die waren er niet, althans visueel, maar een maand uitproberen is best lang. Dus ik heb met de verwachting dat er toch een tientje of twee af zou gaan (het oorspronkelijke aankoopbedrag was 132 euro) het apparaatje schoongemaakt en in de originele verpakking teruggestuurd.
Retourneren ging makkelijk via DHL met Track en Trace. Een dag later krijg ik een ontvangstbevestiging van Alternate.
Twee dagen later volgt het 'oordeel': mijn volledige aankoopbedrag wordt teruggestort. Boven verwachting dus!