ALTERNATE.nl

Beste Alternate,
Op dit moment zit ik 54 Dagen zonder laptop.
De laptop is ter reparatie aangeboden en hierna kwijt geraakt bij DHL.
De bezorgstatus geeft bezorgd maar dit is nog altijd niet gebeurt.
Jullie verschuilen jullie zelf achter het post onderzoek en bezwaar dat afgewacht moet worden.
Wat zouden jullie er zelf van vinden als je zo als klant behandeld word?
Je baan dreigt kwijt te raken omdat je laptop waar je 90% op werkt niet terug komt?
En er gewoon NIET wordt meegedacht.
Het gaat hier om een laptop van maar liefst 2000 euro die ik al bijna 2 maanden mis.
Dit is simpelweg oplichting en hier ga ik deze week ook officeel aangifte van doen.
Ook zal ik een officiële aansprakelijkheidsstelling opsturen waarin ik jullie aansprakelijk stel voor al die tijd dat ik niet heb kunnen werken en geen inkomen heb kunnen verdienen.
Ik weet dat de reactie die jullie gaan geven is, we moeten afwachten.
Maar dat heb ik inmiddels al lang genoeg gedaan.
Als jullie een normale en goede webshop zijn bieden jullie me een oplossing, het aankoopbedrag terug.
Want geen enkele haar op mijn hoofd durft nog te denken dat ik ooit nog een bestelling plaats bij een simpelweg trieste webshop zoals Alternate.

Ik geef jullie nog de laatste kans om dit fatsoenlijk op te lossen en na te denken waar jullie nu eigenlijk mee bezig zijn.

Retour: 563311
Ordernummer: 257430389

Beste,
Bedankt voor je review.
Wij vinden dit uiteraard minstens net zo vervelend als jij. Zoals meerdere malen toegelicht dienen hiervoor bepaalde procedures opgevolgd te worden zodat er nagegaan kan worden wat er met het pakket aan de hand is. Indien je het niet eens bent met de uitkomst hiervan hebben wij dan ook aangegeven dat je een e-mail mag sturen naar klachten@alternate.nl zodat zij dit kunnen nagaan voor je.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl