ALTERNATE.nl

De bestellingen verlopen over het algemeen probleemloos. Desondanks zijn er wel verbeterpunten. Als eerste de verzendkosten. Als ik bijvoorbeeld een NAS koop van meer dan € 1000 moet ik toch nog verzendkosten betalen. Bij heel veel anderen betaal je vanaf een bepaald bedrag geen verzendkosten meer. Dan de levertijd. Ik reken er eigenlijk op dat ik mijn bestelling nooit de volgende dag geleverd krijg, hoe vroeg ik ook bestel. Soms lukt het echter ineens wel. Geen idee wat nu het werkelijke levertijd beleid is.
Over het algemeen redelijk tevreden over Alternate.

Verzending gaat eigenlijk altijd goed. De artikelen worden goed verpakt. Zie ook mijn opmerking hierboven over het levertijd beleid.

Ik heb slechts één keer de klantenservice nodig gehad voor een probleem met een PC die ik bij Alternate gekocht had. De "hulp" die ik kreeg was onvoldoende, alleen een standaard antwoord in de stijl van start opnieuw op of installeer Windows opnieuw. Dat had ik zelf natuurlijk al lang bedacht. Uiteindelijk door de klantenservice van de fabrikant van het moederboard beter geholpen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl