AlgemeenSinds de begindagen al klant van Alternate. Veel besteld, zowel privé als zakelijk. Ook enige tijd klant geweest van de zakelijke tak. De laatste jaren bestel ik vaker bij een winkel 'om de hoek', maar dat is meestal omdat ik het product dan ook direct nodig heb. Voor sommige producten blijf ik Alternate trouw. In de begindagen van de Covid-19 pandemie enkele vervelende ervaringen gehad, mede omdat Alternate nagenoeg onbereikbaar was en pakketten veel te laat aankwamen, maar op een schaal van de in totaal 239 bestellingen tot nu toe, zijn die drie ervaringen verwaarloosbaar. Daar kan ik geen slechte(re) waardering voor geven. Al met al, ook al is de prijs in veel gevallen hoger t.o.v. andere webshops, blijft Aternate voor mij een top 5 winkel.
VerzendingZie mijn korte toelichting hierboven aangaande de ervaring met Alternate als webshop.
KlantenserviceEigenlijk mag ik niet klagen over de klantenservice. Helaas moet ik wel stellen dat voorheen, tot en met 2015, ik een beter oordeel en een betere ervaring had met de klantenservice. Kleine(re) jongens worden groot en daar hoort vrijwel altijd een andere inzet bij, in dit geval een klantenservice die inzake afhandeling enigszins Amerikaans afhandelt in plaats van het goede oude 's Neerlandse.
Dat is een keuze, daar kan over gediscussieerd worden.
Beste,
Bedankt voor je review.
Wij waarderen het enorm dat je dit duidelijk geformuleerd hebt wij zullen dit zeker meenemen zodat dit in de toekomst wellicht verbeterd kan worden. Hierbij hopen wij je in de toekomst dan ook zeker nog vaker van dienst te mogen zijn.