Algemeen19 december heb ik een Samsung Galaxy A22 5G met bijbehorende screenprotector besteld. De telefoon zelf werd snel geleverd, maar de screenprotector niet. Die was niet meer op voorraad. 5 weken later heb ik een mail gestuurd of men al wist wanneer de sceenprotector er weer is. Dat wist men niet, ik moest de inkoopafdeling maar bellen. Drie weken later doe ik dan (stom), maar na 25 minuten wachten was ik er wel klaar mee.
VerzendingDrie sterren omdat niet de hele levering gelijk werd bezorgd en dat dit tot op heden nog steeds het geval is. Nav deze review heeft mobiel.nl direct de screenprotector opgestuurd.
KlantenserviceAls klant moet je zelf zorgen voor de interne communicatie bij mobiel.nl. Telefonisch zeer slecht bereikbaar. Dat kan in 2022 echt niet meer, zeker wanneer de alternatieve contactmethoden geen oplossing bieden.
Reviewscore aangepast nadat mobiel.nl nav deze review direct de screenprotector heeft opgestuurd,
Beste M_I_E_S,
Hartelijk dank voor het plaatsen van jouw review op Tweakers.
Vanuit Mobiel.nl vinden we het erg vervelend dat de bijbehorende screenprotector nog niet op voorraad is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Helaas kunnen we geen bestelling van jou vinden. Graag willen we je verder helpen om ervoor te zorgen dat je zo spoedig mogelijk de bestelde accessoire ontvangt.
Om je hiermee te kunnen helpen, willen we je vragen een e-mail te sturen naar: aftersales@mobiel.nl o.v.v. Review Tweakers en het ordernummer van jouw bestelling.
Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling.
Het team van Mobiel.nl