AlgemeenVorig jaar 2 april een aantal pc-componenten besteld en een dag later, keurig verpakt in goede orde ontvangen.
Door omstandigheden de bouw van mijn systeem moeten uitstellen.
Een keertje gebeld om zeker te weten of ik geen fout aan het maken was.
Keurig en leuk geholpen.
Alles zo zorgvuldig mogelijk ingebouwd. En toen gebeurde er tijdens een eerste test behalve 2 keer klik niets. Gebeld, en na overleg voor de zekerheid maar met het hele systeem naar Raalte.
De waarschijnlijke fout gevonden en voor de zekerheid de Modulaire Power Supply onder garantie gewisseld.
Thuisgekomen de boel zo weer aangesloten en ingebouwd als geadviseerd. Power on, en ik zie een bios-scherm langskomen.
Nu nog een USB-stick terugvinden om Windows er op te kunnen zetten. Of een nieuwe bestellen.
Kijk, dat is service van de bovenste plank. Dank Azerty-team! Hulde!
Mijn eerdere ervaring met het bestellen van een smartphone kreeg hierdoor een perfect vervolg.
Van mijn telefoon weet ik het niet meer precies, op zich al een goed teken. Dan was er niks mis.
Deze bestelling van 2-4 had ik letterlijk in minder dan een dag in mijn handen.
Er wordt de tijd genomen om je verhaal goed te kunnen doen. Vervolgens wordt je een stuk uitleg of advies gegeven, of vlot doorgeschakeld naar een techneut met meer kennis. De wachttijd totdat je iemand aan de lijn hebt is eigenlijk altijd beperkt, 0-5 min. max. Meestal minder, afhankelijk van tijdstip. Doorzetten naar ervaren technicus minder dan een minuut.
Kom er nog maar eens om.