Kamera Express

Advies bij winkel bezoek en aankoop product gaat prima. Echter bij annulering/ retour aankoop kom je in een molen terecht waarin zaken zeer omslachtig worden afgehandeld en kan je erg lang wachten op afhandeling hiervan.

Na inleveren product bij een vestiging verwacht je een snellere afhandeling van je retour t.o.v versturen via post NL. . Niks is minder waar, alles blijkt naar een centraal punt te worden verstuurd vanuit de winkel en daar wordt je retour pas verwerkt. Wat dus inhoud dat het tot wel 10! dagen kan duren voordat je je geld terug hebt. In deze tijd echt niet acceptabel. De winkel zou toch in staat moeten zijn je retour te controleren en af te handelen?? Dit houd me wel tegen om nog eens een aankoop te doen via kamera express.

Hartelijk dank voor je review. Wij zijn druk bezig met het verbeteren van onze processen, zo ook het retourproces. Helaas kunnen wij via deze weg geen gegevens achterhalen. Als wij in deze nog iets voor je kunnen betekenen, ontvangen we graag een mailtje van je op reviews@kamera-express.nl

Scorekaart voor Kamera Express