AlgemeenWaardeloze webshop en klantenservice, niet telefonisch bereikbaar en levert product met beschadiging.
Ik bestel een nieuwe ipad, krijg een beschadigde ipad geleverd, stuur deze retour, wordt vervolgens beoordeelt als schade toegebracht door eindgebruiker, terwijl het product beschadigd in de verpakking zat en mij zodanig geleverd is.
In geen enkel opzicht werkt Megekko mee aan een oplossing van het probleem (geen reparatie, vervanging of restitutie van de ipad).
Inmiddels 11 dagen verder, geen ipad, 389 euri lichter en stuurt Megekko mij de beschadigde ipad weer toe.
Mijn grootste advies, als je een Apple product wil kopen, koop deze bij Apple of een Apple dealer. Die hebben veel betere service achteraf en zouden in een dergelijk geval het probleem direct verholpen hebben (blijkt uit telefonisch contact met Apple.)
Mijn tweede advies, koop niks bij deze dozendoorduwer die geen gehoor geen aan onvrede van zijn klanten. KIes voor een webshop met goede service en bereikbaarheid.
Mocht je ondanks de adviezen toch hier willen bestellen, film dan elk product bij aankomst en bij het uitpakken, zodat je gemakkelijk kan bewijzen als het product zodanig beschadigd geleverd is. Anders wordt je wellicht op dezelfde wijze opgelicht zoals Megekko mij probeert op te lichten.
Overigens laat ik het hier niet bij zitten, ik heb de zaak gemeld bij mijn rechtsbijstand.
Waardeloos, niet telefonisch bereikbaar, niet meewerkend naar een oplossing, laat mij met een beschadigd geleverd product zitten.