Coolblue.nl

Tot 3 maal toe ging een betaling via Bancontact niet door. 4de maal eindelijk gelukt. Ik kreeg betalingsbevestiging via hun app maar op het order staat geen betaling.
De klantendienst is ondertussen al 24 uur bezig aan het uitzoeken waar het geld zit.
Ondanks dat alles werd gefilmd en een rekening uittreksel werd bezorgd is dit niet voldoende.

Order geplaatst op een zaterdag in een fysieke winkel.
Vraag tot levering 7 dagen later in een blok van 14u.
In de ochtend sms mogen ontvangen dat de goederen 3u later worden geleverd. Helaas, uurtje later via mail mogen lezen dat omwille van een sorteerfout de goederen niet kunnen geleverd worden. Dit is al de 2de maal, hebben we bij een vorige bestelling ook al mogen horen. Een standaard smoes dus.
Er wordt door de klantendienst geen tegemoetkoming gedaan om na 17u te leveren, ondanks dat zij in de fout gaan bij levering. De klant dient dus te betalen voor de fout van Coolblue.

Daar de bestelling niet kon geleverd worden op de gevraagde dag en er geen andere oplossing werd aangeboden aan de telefoon heel de boel laten annuleren.
Na 20min komt de standaard mail binnen dat alles werd geannuleerd. Echter worden eco cheques niet terug betaalt en krijg ik €1000 terug in shoptegoed. Daar werd aan de telefoon geen enkele melding van gemaakt. Beetje zuur, ik word dus verplicht toch bij hen mijn aankoop te doen. Dit dan maar gedaan, waarna de betaling problemen zijn begonnen en ik onderwijl nog steeds geen goederen heb mogen ontvangen.

Het moet wel gezegd worden dat de mensen die me via mail of messenger te woord staan netjes en professioneel blijven. Het valt echter te hard op dat ze een script volgen en te weinig luisteren naar wat de klant aanhaalt. Zo liet ik weten volgende week 2 weken op reis te vertrekken. En toch was hun voorstel volgende week te leveren als deze week overdag niet past.

Scorekaart voor Coolblue.nl