Informatique

Ik had snel een USB stick nodig en Informatique had dit type op voorraad en zou de volgende dag kunnen leveren. De website is duidelijk, via de zoekfunctie kon ik makkelijk vinden wat ik nodig had. Na het aanmaken van een account is bestellen simpel en snel geregeld, ik werd ook goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket geleverd zou worden. Kortom, allemaal prima geregeld!

Hoewel het artikel volgens de website op voorraad was en de volgende werkdag geleverd kon worden (besteld op maandagmiddag), werd het helaas toch pas woensdag. Volgens de post is het pakket niet maandag maar dinsdag afgegeven (ik weet uiteraard niet of dit ook werkelijk het geval was) waardoor levering niet eerder mogelijk was dan woensdag. De manier van verzenden was verder prima, de stick zat in een bubbelenvelop en doordat het adres label slim aan de achterzijde over de sluiting was geplakt kan deze makkelijk opnieuw gebruikt worden!

Scorekaart voor Informatique