MediaMarkt

Nespresso koffie apparaat gekocht, knop werkte niet meer, product nettjes opgestuurd. Kreeg een bericht terug dat deze totale los was en niet meer te repareren was binnen de garantie periode en dat de fout bij mij ligt. Een apparaat dat ik voor 35 Euro gekocht heb.

Heb in het verleden voor vele duizenden euro gekocht bij Media Markt en houd mij nettjes aan de regels, nog nooit beroep gedaan op een vorm van garantie. Jongens, misschien is voor mensen 35 euro veel geld. maar denk toch niet dat ik voor 35 Euro media markt probeer te benadelen.

Wat een bedrijf, nooit meer en iedereen moet het zelf weten. maar dit stelt mij echt teleur

Met vriendelijk groet,

Paul