AlgemeenTwee harde schijven besteld bij deze webshop. De prijs was goed en samen met de rest van de goede reviews was dat genoeg om mij over te halen hier een bestelling te plaatsen. De bestelprocedure verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling via de mail. De track 'n trace kreeg ik binnen een paar uur toegestuurd samen met de factuur. Helemaal top geregeld en ik zou hier zo weer bestellen als ik weer onderdelen nodig heb.
VerzendingOmdat ik twee harde schrijven had besteld, is het belangrijk dat de verpakking goed en degelijk is, zodat ze de verzending goed overleven. De schijven waren in anti statische zakken gepakt en daaromheen dik in bubbelwrap. De ruimte in het doosje (die overigens niet te groot was) is vervolgens opgevuld met van die opblaasplastic zakken, zodat de harde schijven niet te veel bewegen in transport. Al met al gaf het veel vertrouwen en beide schijven zijn ook in goede orde ontvangen!
Wellicht zouden ze nog wat kunnen doen aan duurzaamheid door de plastic zakken te vervangen door papier of karton, maar dan ben ik wel een beetje aan nitpicken.