Coolblue.nl

Het begon allemaal op zaterdag 15 Januari.
Ik was met mijn vriendin in het centrum van Rotterdam aan het winkelen omdat de winkels weer open waren na de lockdown. Al een lange tijd wilde ik een vr bril aanschaffen en toen ik in de Decathlon liep dacht ik. Weet je wat ik kijk wel online of de vr bril op voorraad ligt in de vesting van Rotterdam (het ging om de Oculus Quest 2 trouwens) En gelukkig hadden ze hem op voorraad. Ik heb hem toen gelijk gereserveerd wat overigens erg duidelijk en makkelijk te doen was. Daarna meteen naar de vesting in Rotterdam gereden waar ik netjes en vriendelijk ontvangen werd. Ik krijg een uitleg over het product en het gebruik erva, super netjes! Nadat ik betaald had meteen naar huis gegaan om de vr uit te gaan testen. Mijn opa en Oma vinden het overigens ook geweldig en wisten niet wat ze mee maakten toen ze de bril ophadden. Uiteindelijk op maandag de 17e te laat op me werk omdat ik nog tot weet ik veel hoelaat met de vr bezig was. Top ding!!

Scorekaart voor Coolblue.nl