Megekko

Eerder wel redelijk goede ervaring met Megekko gehad. Nu leveren ze een totaal verkeerd product en ze doen nul moeite om mijn als klant tevreden te stellen. Bestelde product kunnen ze niet (meer) krijgen en daarmee is voor hun de kous af, vroeger namen winkels en webshops nog weleens de moeite een alternatief aan te bieden.

--Aanvulling 18-1-2021--
Uitleg gekregen waarom ze niet adviseren, dat is om de prijzen laag te houden.

Goed verpakt maar een iPad hoes is geen laptoptas en een alternatief wordt niet geboden.

Zie aanvulling van 18-1-2021 bij Korte toelichting

Waarom wordt er geen alternatief geboden, jullie weten wat ik ongeveer zocht en dit is jullie reactie:

"We kunnen het gewenste product helaas niet leveren :(."

Nog een puntje waarop ik afknap op Megekko:
Voor de retourzending die ik moet doen door hun fout, word ik ook nog eens geacht voor de kosten op te draaien, Megekko heeft geen Antwoordnummer voor retouren, terwijl je ook altijd € 3,95 verzendkosten betaald. Deze transactie kost mij dus hoe dan ook geld.

--Aanvulling 18-1-2021--

Ik was misschien wat voorbarig, het blijkt dat je verzendkosten tot 5,75 vergoed kan krijgen als de fout bij Megekko ligt. Dat vertellen ze je echter pas nadat je erover klaagt, misschien had ik het ook kunnen vinden als ik ALLE voorwaarden door had genomen. Het had Megekko gesiert als ze voor (dit soort) retouren een Antwoordnummer zouden hebben, dat scheelt de klant werk. Ik kreeg ook nog een kortingsbon voor gratis verzending bij een volgende bestelling.

Onder aan de streep ben ik iets tevredener maar processen zouden wat klantvriendelijker/klantgerichter ingericht kunnen worden, zeker als de fout bij Megekko ligt is het raar dat je er als klant zoveel werk van hebt.

Scorekaart voor Megekko