ALTERNATE.nl

Hallo Tweakers!

Ik had een keer een cpu besteld bij jullie had de geld ook betaald alleen marktplaats is daar wel beter in. Waarom dat komt omdat hun hebben als je iets besteld moet je eerst de product krijgen en dan pas betalen. Hier heb je dat helaas niet dus vertrouwen in de mensen hier waar je wat koopt? Zou ik nog niet doen er zijn te veel oplichters en dat kan je ook zien door dat de persoon een afbeelding plaats en niet de foto van de product zelf als bewijs. Maar hier kan je goede spullen komen aan wat je nodig hebt ik heb dus ook hier een xiaomi redmi 9c gekocht en ben er erg blij mee ik typ dit bericht met de telefoon zelf. enige wat ik jammer van jullie vind is dat wat markplaats wel heeft en jullie hebben dat niet dus de kans dat je een oplichter tegen komt is groot laat maar zeggen 50/50 maar je kan meldmisbruik in vragen en ze helpen je gelijk! ze blokkeren de persoon en je kunt zien waar die woont zodat je het via de politie kunt vertellen me broer en ik hebben er ook een foto van gemaakt en gaan gelijk aan de slag ik ben wel trots op hun dat hun zo goed hun best doen op die oplichter te verbannen uit de tweakers website dit was mijn verhaal voor tweakers.

ze helpen je gelijk als je met een oplichter te maken hebt

Beste,
Bedankt voor je review en het delen van je verhaal. Wij zijn een webshop en hanteren daarbij andere werkwijze dan zij waardoor dit niet met elkaar vergeleken kan worden. Wij hopen je in de toekomst nog eens terug te zien.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl