Megekko

In geen enkele overmaat, extreem goeie service!
Ik had een bestelling geplaats voor een USB Hub en deze heb ik defect ontvangen wat compleet buiten de schuld van Megekko valt!

Ik heb zelf de USB Hub aan alle kanten getroubleshoot en dit leverde jammer genoeg geen resultaat. Wat wel resultaat leverde was een mail sturen naar Megekko met de volledige lijst aan troubleshoot stappen die ik door lopen had. Zij herkende meteen dat het een defect product was!

Ik krijg vriendelijk een mail met instructies om het product retour te zenden maar nog voor dit gebeurde konden ze mij al garanderen dat er een nieuwe USB Hub onderweg was. Na een back and forth met hun klantenservice via de mail kan ik iedereen garanderen dat de werknemers bij Megekko weten waar ze het over hebben!

Ik ben blij dat als ik iets nodig heb, ik eerst bij hun ga kijken, of het nou duurder of goedkoper is, klantenservice zo als dit is elke cent waard!

Voor als iemand van Megekko dit leest, Niels verdient opslag haha.

De algemeende beoordeling spreekt voor zich waarbij ik nadruk leg op een vriendelijke en uitstekende klantenservice.

Scorekaart voor Megekko