AlgemeenEen dikke onvoldoende voor Art & Craft en diens bezorger. Inbouwvaatwasser besteld in november, bezorger heeft 2 pogingen gedaan om het te bezorgen bij onze keukenbouwer maar 'kon het adres niet vinden' (regulier adres). Heeft ook niet de moeite gedaan om telefonisch contact op te nemen met ons of de keukenbouwer (telefoonnummers waren bekend) voor route instructies. Vaatwasser werd teruggestuurd naar Art & Craft. In de tussentijd hebben we afgestemd met Art & Craft om een nieuwe bezorgpoging te doen. Maar vervolgens: helaas, het model is uitverkocht en de vaatwasser die voor ons bedoeld was, is alweer verkocht aan een ander. Sindsdien geen pro-actieve communicatie, want leverdatum onbekend. Wel kunnen we de bestelling annuleren en een terugbetaling ontvangen. Jammer dit.
VerzendingBezorger heeft 2 pogingen gedaan om het te bezorgen bij onze keukenbouwer maar 'kon het adres niet vinden' (regulier adres). Heeft ook niet de moeite gedaan om telefonisch contact op te nemen met ons of de keukenbouwer (telefoonnummers waren bekend) voor route instructies.
KlantenserviceMet Art & Craft afgestemd om een nieuwe bezorgpoging te doen. Maar vervolgens: helaas, het model is uitverkocht en de vaatwasser die voor ons bedoeld was, is alweer verkocht aan een ander. Sindsdien geen pro-actieve communicatie, want leverdatum onbekend. Wel kunnen we de bestelling annuleren en een terugbetaling ontvangen