Kabeldirect

Website is niet de meest overzichtelijke die er is. De meeste dingen vind je vrij snel waar het ongeveer hoort, maar als je dan bepaalde filters wilt gebruiken is de site wat lastig. Ik zocht een kabel tussen de 2 en 3 meter, maar als je een filter instelt op 2 meter zijn andere lengtes niet meer te selecteren.

Voor de rest is het een prima webshop met naar mijn mening goede prijzen.

Verzending is snel en op tijd. Alleen bleek achteraf dat bij 1 product die in de winkelwagen op voorraad stond (2 stuks van besteld) er maar 1 op voorraad was en dus nageleverd zou worden.

1e werkdag na verzending heb ik een email ontvangen met een toelichting van de missende kabel met een verwachte leverdatum. Gezien ik de missende kabel als reserve had besteld, mocht deze ook geannuleerd worden van mij. Zeer snelle reacties ontvangen en na navraag of ze de kabel echt mochten annuleren kreeg ik binnen een kwartier de creditnota.
Hulde voor deze pro-actieve klantenservice, en snelle antwoorden, zoals het hoort en netjes afgehandeld.

Scorekaart voor Kabeldirect

Webshop Keurmerk