AlgemeenWat er wel goed gaat: de website zelf heeft een breed aanbod, en redelijk wat informatie erbij.
Prijzen zijn redelijk, altijd ergens anders goedkoper, maar wel meestal redelijk tegen de lagere kant.
Wat er niet goed gaat, dat zijn toch wel hele vervelende zaken: als je meerdere items in 1 keer koopt, komen die soms van meerdere locatie's. Dat zou op zich niet erg hoeven zijn, maar: je krijgt een factuur per verzendlocatie. Als je dus net als ik een bedrijf hebt, heb je niet 1 keer administratie voo de boekhouding maar meerdere keren. Daar over gebeld, maar ze kunnen het niet aanpassen zeggen ze.
Als je artikelen hebt gekocht en er geen goede ervaring mee hebt, dan worden die beoordeling veelal niet geplaatst. Dat vind ik echt kwalijk want je wilt als potentiele koper ook de mindere kanten weten, die worden nu dus vaak (heb dat meerdere keren meegemaakt) niet getoond.
Verzending komt veelal uit meerdere locatie's ipv 1 waardoor bestellingen vaak niet tegelijkertijd worden afgeleverd. Soms is dat niet erg, maar vaak bestel je meerdere dinge in 1 keer die je ook met elkaar moet/wilt gebruiken,. Dat gaat dan dus niet omdat er delen later geleverd worden.
KlantenserviceJe staat vaak bezopen lang in de wacht, maar als je eenmaal geholpen wordt dan is het meestal OK.