AlgemeenNa zo veel negatieve reviews hier over Paradigit hierbij ook een positieve ervaring. De website is uitstekend, dwz. informatie makkelijk te vinden en het product staat uitgebreid beschreven. Ook zijn de prijzen van de producten waar ik op zoek naar was concurrerend. Het bestel proces is ook goed.
VerzendingDe verzending was op het beloofde tijdstip (zaterdag besteld dus maandag bezorgd), zelfs in de drukke periode tussen black-friday en sinterklaas. Ook was het product zeer goed verpakt.
KlantenserviceHet retour sturen werkt redelijk goed, waarbij het retour proces niet zo soepel verloopt als bijv. bij die koele blauwe winkel. Wat knullig is is dat je na retourmelding een bericht krijgt dat het een werkdag kan duren voordat je retour beoordeeld is. Gelukkig kreeg ik die bevestiging binnen een uur binnen.
Wat onduidelijk vermeld staat zijn de retourkosten. Het blijkt dat je je pakket gratis retour kunt sturen via een DHL punt, echter worden de verzendkosten (of de retourkosten) uiteindelijk wel van het aankoopbedrag afgetrokken. Dat kan een stuk transparanter Paradigit!
Na het retour sturen kreeg ik wel een melding dat de retour ontvangen was, en ineens stond zonder verdere melding na een paar dagen het geld op mijn rekening. Bij veel webshops wordt je in twee stappen op de hoogte gehouden, dwz. een mail van ontvangst en een mail ter bevestiging van terugbetalen. Dit proces kan dus nog iets verbeterd worden.
(NB: Ik heb dus geen ervaring met in contact proberen te komen met de klantenservice.)