MediaMarkt

Klant binnen halen lukt ze nog, bij het leveren van de prestatie ontstaat de teleurstelling.

Woensdag 22 december bestelling geplaatst. Snelle levering leek geen probleem gelet op voorraad indicaties. Helaas bleek dit niet te lukken voor kerst. Gelukkig was het geen kerst cadeau.
Hoe dan ook inmiddels hoop ik wel op een levering vóór kerst 2022 want soepel loopt het proces allerminst.
Gistermiddag kreeg ik mail: levering nog die dag.
In de avond een update: te druk dus wordt een dag later. Geeft niets, ik was toch druk.
Vandaag zou levering tussen 17:00 en 22:00 volgen maar helaas volgde om 19:00 de update dat het pakket überhaupt nog niet bij de vervoerder is.
Dus dan maar met de net zo waardeloze digitale assistent van de site communiceren. Die kwam er al snel ook niet meer uit waarna de vraag volgde of ik een medewerker wil ‘spreken’. Nou graag! Helaas die zijn er niet..

Digitale assistent kan niet helpen en medewerkers zijn er in de vroege avond niet.

Scorekaart voor MediaMarkt