Azerty

Een product bij de webshop besteld, netjes de volgende dag ontvangen, helaas had dit product niet de specificaties waarmee geadverteerd werd.
Ik heb dit aan de webshop gemeld en ze zouden de informatie aanpassen.
Gezien het product non-conform was heb ik op mijn aanvragen een retourlabel ontvangen en ik heb het product geretourneerd. Daar is het geld ook van terug.

Ondertussen een duurder product besteld waarvan ik intussen wist dat deze wèl de gewenste specificaties had. Dit zou de volgende dag geleverd worden, maar helaas, dat werd het niet.
De volgende middag stond het product nog altijd op "nog te ontvangen door webshop" (of iets in die strekking).
Ik heb daarop het product bij bol besteld, daar werd het dezelfde avond nog geleverd.
Ca 13:30 heb ik Azerty gebeld en de order geannuleerd.
Die zelfde avond kreeg ik van Azerty een mail dat ze het product alsnog verzonden hadden, terwijl ik het reeds geannuleerd had. Op hun verzoek heb ik het pakket geweigerd aan de deur, en heb hier melding van gemaakt bij Azerty.

Enkele dagen later geen beweging in het pakket, en dat doorgegeven.
Maar geen zorgen, het kon een paar dagen duren.

Enkele dagen later geen bewegen en wederom erover gemaild, en gevraagd of ik mijn geld binnen de wettelijke termijn (met de datum erbij) zou ontvangen. Daar heb ik geen reactie op gekregen.

Op de dag zelf nogmaals gemaild, maar nog steeds geen geld, en ook geen reactie.

Verzending op zich prima, maar producten die niet fysiek op voorraad zijn, en voor 15:00 uur besteld, worden dus niet -anders dan vermeld- die dag verzonden.

Men is vriendelijk aan de telefoon, en ook de communicatie per mail. Maar op concrete vragen komt eigenlijk geen reactie meer, en mijn geld had al lang terug kunnen (en moeten) zijn. Zeker voor een product dat ik nooit heb ontvangen, laat staan verzonden had hoeven worden.

edit 30-12:
We zijn nu weer een week op weg na weer een keer mailcontact. Nog altijd mijn geld niet terug...

edit 3-1:
Ik heb mijn review bijgesteld, naar beneden wel te verstaan.
we zijn inmiddels 9 emails op weg, en nog steeds geen geld. Wel wat waardeloze e-commerce replies, in de trant van hoe vervelend ze het allemaal vinden, en steeds een reply van een ander persoon.
Wat betekent dat er intussen minstens 7 mensen op de hoogte moeten zijn van mijn nog altijd niet ontvangen terugbetaling, maar niemand lijkt ook maar enige moeite te willen doen om het op te lossen.
Ik vind het bizar.

Goedemiddag,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over Azerty.
Het lijkt inderdaad niet helemaal goed te zijn gegaan waarmee ik onze service ook weer kan verbeteren. Om mee te kijken met het geheel zou ik graag vernemen of het mogelijk is jouw gegevens te mailen naar feedback@azerty.nl.

Michiel
Azerty Klantenservice