AlgemeenVoor de kerst wilde ik een laptop aanschaffen via Coolblue en deze betalen met mijn Mastercard.
Nadat de eerste keer mijn Matercard werd geweigerd stond er een wel een gereserveerd bedrag op mijn rekening.
Volgens de klantenservice zou dit gelijk weer worden rechtgetrokken en binnen een paar dagen opgelost zijn.
Omdat zij niet wist waarom de card werd geweigerd, heb ik nog een keer geprobeerd de laptop te kopen.
Helaas lukte het ook een tweede keer niet.
I.p.v. dat de reserveringen werden ingetrokken werden deze omgezet in twee betalingen, waardoor ik straks ff €1398 moet voorschieten.
Bij Coolblue werken dus mensen die kunnen bepalen of een aankoop verricht kan worden, maar dit niet gelijk terugdraaien als een card geweigerd wordt.
Volgens de klantenservice duurt het zo'n 20 dagen voordat alles weer rechtgetrokken wordt i.p.v. enkele dagen.
Ik zit over een paar weken flink in de problemen ,omdat ik het bedrag gewoon eerst moet betalen, vooral omdat ik nu een laptop heb gekocht bij een andere aanbieder waar ik wel gewoon met de Mastercard kon betalen.
Waarom kan het bij een bedrijf als Amazon wel gelijk worden hersteld ,maar bij Coolblue niet?
Geld uitgeven kan daar heel makkelijk,maar als er weer terugbetaald moet worden,gaat dit heel moeilijk.
Voor mij geen glimlach met de Kerst.
Dank je wel Coolblue!
Werken volgens de regeltjes en kunnen niet meedenken met de klant