AlgemeenBestelling gedaan met aanvullend een opmerking/vraag/verzoek in de daarvoor bedoelde mogelijkheid. Vraag heeft te maken met socket 1700 en een koeler AIO voor de CPU
VerzendingBestelling is snel geleverd en degelijk verpakt, dat doen ze goed bij Azerty
KlantenserviceKreeg een soort excuus mail dat ze de vraag pas gelezen hadden nadat het pakket al door Azerty was verzonden:
Bedankt voor je bestelling bij Azerty.
Zojuist las ik de opmerking bij jouw order.
Als het goed is worden de schroefjes voor de 1700 socket meegeleverd.
Helaas is het niet zeker of de bracket voor deze socket hier ook bij zit.
Je zou eventueel de volgende link kunnen bekijken voor meer informatie:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Met andere woorden zoek het zelf maar uit en als het niet goed is dan moet je het zelf maar even met de fabrikant/leverancier regelen.
Mensen, voor de NTZX 120 Kraken heb je een speciale Bracket en schroefjes nodig om te gebruiken voor de LGA 1700 . De uitvoering die ik heb gekregen geeft niet aan dat je het kunt gebruiken voor socket 1700 dus heb ik aanvullend bij de fabrikant een beugeltje en schroefjes/boutjes besteld. Ik wacht daar nu al weer een paar dagen op en ben benieuwd of dit voor de kerst gaat lukken.
Advies: Indien de medewerkers eerder hadden gekeken naar de opmerkingen en die ik geplaatst heb bij de bestelling (De vraag of de koeler geschikt is voor de LGA 1700) dan had deze blamage waarschijnlijk voorkomen kunnen worden want dan had Azerty kunnen aangeven en had ik misschien wel een andere koeler besteld. Nu is het wachten op de nalevering van de fabrikant
Goedemiddag,
Het is vervelend te zien dat de koeler is geleverd zonder dat hier de benodigde brackets bij zitten.
Omdat het nu nog een overgangsperiode is naar de socket 1700 zullen de meeste koelers niet geleverd worden met deze socket, dit proberen wij zo goed mogelijk te begeleiden door het (nog) niet te vermelden tot dit zeker is.
Wij hebben geprobeerd dit tijdig aan te geven, maar zien dat de bestelling zeer snel uitgeleverd is waardoor dit niet meer was.
Mocht je hier aanvullend toch apart contact over willen kan je een mail sturen met de klantgegevens naar feedback@azerty.nl.
Michiel
Azerty Klantenservice