ALTERNATE.nl

De pc-builder functionaliteit op de website is erg handig. De keuze blijft vanuit de klant gedreven, er worden geen suggesties gegeven die de indruk geven dat de klant naar een bepaalde richting wordt gestuurd.
Enige aanmerking is dat op de website stond dat een koeler voor socket 1200 geschikt was maar dat bleek achter niet zo te zijn. Gelukkig kon de retouractie snel ingezet worden.

Optie om pakket af te halen bij afhaalpunt is handig, je kunt op de kaart het afhaalpunt selecteren. Het pakket kon binnen de 24 uur afgehaald worden, dat is bijzonder effectief. Waarschijnlijk zijn orderpick proces en verzending goed op elkaar afgestemd.

Ik wilde graag een retouractie inzetten maar volgens de website kon ik voor dat artikel dit niet via de website in gang zetten, maar moest ik moet klantenservice contact opnemen. Reden hiervoor is niet helemaal duidelijk. De afhandeling was echter van professioneel niveau en retourformulieren zijn snel opgestuurd.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl