AlgemeenIk zocht vervanging voor mijn kapotte D-Link USB-hub die uhubctl ondersteunde. Informatique had dezelfde hub nog te koop met artikelnummer 133395. Deze heeft een USB-B aansluiting.
VerzendingHelaas heeft Informatique me de verkeerde USB-hub gestuurd. Niet de USB-hub met USB-B en artikelnummer 133395, maar de USB-hub met een USB-C aansluiting en artikelnummer 151001. Deze hub heb ik al eens eerder geprobeerd en heeft geen uhubctl. Daarom ik heb bewust de versie met USB-B besteld, maar dus nooit mogen ontvangen.
KlantenserviceIk heb direct contact opgezocht met Informatique via de e-mail en daarin uitgelegd dat ik de verkeerde USB-hub heb ontvangen en graag wil retoureren. De verpakking is niet open geweest, dus dat maakt het helemaal makkelijk. Maar helaas heb ik hierop heb ik geen reactie gehad. Dit was vrijdag voor het weekend.
Vervolgens op maandag heb ik ze geprobeerd te bellen. Geen gehoor. Gelijk opnieuw een e-mail gestuurd, maar nu zijn we een paar dagen verder en ik zit nog steeds op een antwoord te wachten.
Kortom, ik zit met een verkeerd geleverde USB-hub en een winkel die me negeert om dit artikel te retourneren.
----------- update 16 december 2021 -----------
Inmiddels is het product geretourneerd en is het bedrag terug gestort op m'n rekening.
Kort na de review hier op Tweakers nam Informatique contact met me op en hebben ze eerlijk verteld dat het heel druk is en dat ze (mijn) mails over het hoofd hebben gezien. Daarna volgde ook een mail met een retourlabel en kon ik het kosteloos terug sturen.
In eerste instantie was de bestelling dus niet goed verlopen, maar Informatique heeft het uiteindelijk goed opgelost.
Beste Frits,
Wij begrijpen zelf ook even niet wat er is misgegaan, waardoor je geen reactie van ons hebt mogen ontvangen, waarvoor onze excuses. We gaan dit uitzoeken en nemen nu alsnog direct contact met je op. We zullen je dan voorzien van een retourlabel voor het terugsturen van het onjuist geleverde product.
Informatique klantenservice