Hofma.nl

Website is overzichtelijk en de de beschrijvingen zijn in orde. Bestellen was een fluitje van een cent. So far, so good. Op de webpagina van het product staat groot ‘IS OP VOORRAAD’ en je zou dus mogen verwachten dat je je artikel binnen 2 tot 3 dagen in huis hebt.

Ik heb een Oled TV besteld en 2795 euro betaald. Netjes een bevestigingsmail ontvangen en daarna… blijft het stil… Ik kon de status van de bestelling op de website bekijken en na een dag veranderde de status van ‘Nieuw’ naar ‘In behandeling’. Verder geen verandering, geen update, geen levertijd, niets. Om toch te weten te komen wanneer ik mijn op voorraad zijnde TV kon verwachten, heb ik een webform ingevuld met de vraag of Hofma een levertijd kon geven. Tot op heden geen reactie. Ondertussen gebeld, wordt niet opgenomen. Mail gestuurd, ook geen reactie.

Ik heb dus bericht, gemaild en letterlijk 20 keer gebeld, maar totaal geen reactie en geen contact mogelijk.

Totaal onbereikbaar!

Ik heb dus 2800 euro betaald en moet maar afwachten of en wanneer er iets geleverd gaat worden…?

Misschien moet ik ze maar een brief sturen?

Scorekaart voor Hofma.nl