AlgemeenDe prijzen van Alternate zijn prima,vooral rond Black Friday. Ik heb mezelf getrakteerd op een nieuwe build met een 5800X. Over het algemeen doet Alternate het prima behalve dat er geen mogelijkheid is om zelf een vervoerder te kiezen.
VerzendingHelaas maakt Alternate gebruik van Trunkrs voor de bezorging en is er geen mogelijkheid om als klant voor een andere vervoerder te kiezen. Trunkrs levert enkel tussen 17.00 en 22.30 in de avond waardoor ik het pakket in mijn pyjama moest aannemen. Daarnaast is er door de grote drukte helaas een dag later geleverd dan aangegeven.
KlantenserviceDe klantenservice van zowel Alternate als Trunkrs zijn meedenkend al was de telefonische wachttijd wel minimaal 30 minuten voor beide.
Beste,
Vanwege de drukte kan het momenteel jammer genoeg wat langer duren voordat je een reactie ontvangt dan normaal gesproken. Wij doen ons uiterste best om alle pakketten zo snel mogelijk naar onze klanten toe te sturen en hebben daarom gekozen voor avondlevering met Trunkrs zodat het dezelfde dag nog afgeleverd kan worden. Wij wensen je dan ook veel plezier van jouw aankoop.