AlgemeenOnlangs 2x een "Intel Pentium MMX 300 MHz processor 0,3 GHz" bij MaxICT besteld voor €15,04 per stuk excl. BTW en verzendkosten.
Na 9 dagen (!) nog geen product maar wel ineens een mail met "Helaas moeten wij u mededelen dat er een koppelingsfout is ontstaan in ons systeem waardoor er een verkeerde niet aannemelijke prijs bij het bestelde artikel is geplaatst.
Hierdoor kunnen wij het gevraagde product helaas niet voor u door voeren en zijn wij genoodzaakt dit product te annuleren uit uw order."
De webshop is niet op orde en als klant word je daar de dupe van.
Onverstoorbaar en op geen enkele wijze een tegemoetkoming of andere oplossing. Als reactie alleen een herhaling van wat al gezegd is.
Goedemorgen BlueTooth76,
Bedankt voor het delen van je shopervaring. Helaas lezen wij dat je niet tevreden bent met onze diensten en services. Onze excuses voor de vervelende situatie.
Natuurlijk kijken wij de case graag nog eens voor je na om te kijken naar een passende oplossing. Hiervoor willen we je vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review.
Zo kunnen wij je gegevens erbij pakken, een productspecialist naar de case laten kijken en contact met je laten opnemen.
Wij zien je e-mail graag tegemoet. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.
Max ICT Webcare