Art & Craft Nederland

Tijdens Black Friday weekend een nieuwe Philips 65 inch OLED+ TV gekocht. Art & Craft heeft zeer scherpe prijzen en ik weet uit persoonlijke ervaring dat de service ook heel erg goed is. Ook met deze Black Friday hadden ze de scherpste prijzen wat betreft AV apparatuur.

Website is zeer overzichtelijk en perfomance is prima!
Betaling loopt vlot en je krijgt direct een bevestiging in je mailbox.

TV is netjes bezorgd en met twee zeer vriendelijke mannen die de enorme doos netjes in mijn woonkamer hebben gezet en 3x gecontroleerd dat hij goed en veilig stond!. Totaal meedenkend en zeker NIET lomp! De doos zelf zag er geheel onbeschadigd uit en als nieuw waardoor ik wist dat het zeker goed was!

Er is momenteel een cashback actie bij Philips waarbij je in mijn geval €200,- terug krijgt na je aankoop van een OLED TV. Ik zag dat Art en Graft niet werd benoemd in de deelnemende winkels lijst. Heb hiervoor contact opgenomen met de klantenservice van Art & Graft die hebben mij een URL gestuurd waar ze wel vermeld staan. Hierna de TV gekocht. Na de bezorging kon ik echter niet mijn Tv registeren op de site van Philips.nl?
Heb direct een mail gestuurd en kreeg heel snel antwoord met een juiste link naar de actie deelname waarvoor ik wel land België moest laten staan. Hierdoor kon ik mijn registratie realiseren.
Ik vind het mee denken en snel reageren van de klanten Service (met dank aan Rayna) voor het super snel reageren op mijn mail!
Kortom van A tot Z een geweldige ervaring en gevoel aan overgehouden.
Art & Graft staat in mijn persoonlijke top 3 van webwinkels !!!!

Scorekaart voor Art & Craft Nederland