Paradigit

Deze beoordeling gaat vooralsnog alleen over de levering. Eventuele nakomende voorvallen zal ik bijplaatsen indien nodig.

Ik had het kunnen weten, ik heb tenslotte al meerdere malen met DHL te maken gehad. Nu was de belofte dat het pakketje vrijdag binnen zou komen (Donderdag besteld). Dit ging niet lukken vanwege drukte. Prima, kan gebeuren. Vandaag bericht gekregen (nou ja gekregen, als ik via de link kijk wat er met mijn pakje aan de hand is krijg ik wat te zien, moet dus alles zelf opzoeken); dat de bezorging "verhinderd is". Strikt genomen kan Paradigit hier niets aan doen, maar er zijn veel, heel veel klachten over DHL. Dit soort dingen gebeurt gewoon te vaak. Als je dat als winkel steeds laat gebeuren ben je daar zeker ook schuldig aan.

Beste klant,

Het spijt mij om te horen dat de levering met DHL zo is verlopen. Wij weten dat DHL het de afgelopen dagen heel druk heeft gehad en hierdoor pakketten vertraagd waren. Zoals ik het lees heb je je pakket inmiddels binnen.
Ik wens je heel veel plezier met je aankoop!

Simone
Team Paradigit