MediaMarkt

Prima ervaring bij het online bestellen en daarna in de winkel afhalen. Het voelt als een verademing om gewoon een besteld product snel en zonder problemen te krijgen. Ik had in de week van Black Friday iets besteld in de aanbieding bij een andere Webshop met op voorraad "vandaag besteld, morgen in huis". Ik heb daar 8 dagen op gewacht en niks geleverd gekregen. Die order bij de andere webshop dus geannuleerd en bij MediaMarkt besteld. Er stond op de website besteld is in 30 minuten op te halen. Ik kreeg echter al na 10 minuten al het bericht dat ik het kon ophalen. Erg fijn! Ja het is een paar euro meer, maar dan krijg je de bestelling ook gelijk. Je hoeft overigens niet direct op te komen halen, je hebt 7 dagen de tijd. Er komen uiteraard ook geen verzendkosten bij dus dat scheelt ook. Uiteindelijk ook beter voor het milieu voor zowel verpakking als transport. Ook erg prettig dat je niet de speciaal thuis hoeft te zijn om te wachten op je pakketje. Ook extra voordeel is dat als er iets is met het product kan je gewoon naar de winkel gaan, i.p.v terug te sturen en te discussiëren via de mail of telefoon.

Kortom erg tevreden. Ik zal om bovengenoemde redenen vaker bij MediaMarkt bestellen.

Scorekaart voor MediaMarkt